fredag 1. oktober 2010

Det er enklere enn du tror!

Hva prater jeg om? Jo jeg prater om det som er uunværlig på pølsa, hamburgeren, for mange til pommes fritesen. Det kan spice opp en litt flat gryte, saus eller gjøre spaghettien til ungen mer spennende. Jeg snakker selvfølgelig om ketchupen. Å lage kretchup er ikke vanskelig, tar bare litt tid.
Fordelen med å lage selv, er at du slipper alle de grufulle tilsettnignsstoffene som ikke er bra for deg. Du kontrollerer mengden salt, og du kan helt selv sette et eget preg på den!

Dette er en helt basis oppskrift, verken spennende eller anderledes, litt søtere enn kjøpe ketchup. Men du kan selv sette et eget preg på den. Hva med en bitter sherry eddik oppi? Da vil du få en mer heinz smak på den. Eller hva med hvitløk? Chili? Asiatisk vri? Mulighetene er mange og det er kun du som kan sette begrensningene!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar