tirsdag 5. oktober 2010

Reste burger

Her i huset flyter det ikke direkte over av penger, så de gangene det lages for  mye mat, legges i møysommelig i en beholder og puttes i kjøleskapet til neste dag.
Rester er faktisk veldig undervurdert, man kan lage en deilig mini buffet fra hele ukens rester, som vi pleide noen ganger i måneden hjemme hos oss. Da var det pannekakene fra onsdag, kjøttbollene fra torsdag, taco fra fredag, pizza fra lørdag og fisk fra søndag. Det var alltid like populært hos oss yngre, vi fikk jo velge det vi likte aller best fra hele uken!
Maten som ikke holder seg godt i kjøleskap, kan ofte fryses ned og nytes ved en senere anledning. Her har detvist seg t mannfolket liker det svært godt når jeg lager lasagne og fryser ned en to-tre porsjoner. Dette gir han flotte lunsjer og kjappe middager når jeg jobber sent.

Vi hadde i helgen hamburger og da var det igjen litt restetopping og brød. Klokka var elleve og på høy tid å innta en søndagsfrokost. Høyt innhold av fett, kalorier og karbohydrater er super digg på en trøtt søndags morgen! Så vi(les jeg mens ektemannen min sto og siklet bak meg) smekket sammen denn eherligheten av burgerbrød topp, salat, bacon, ketchup og ost og hadde et iskaldt glass melk til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar